Er det programmert eller programmert?
Er det programmert eller programmert?

Video: Er det programmert eller programmert?

Video: Er det programmert eller programmert?
Video: Han efterligner de kendtes danske stemmer 2024, Kan
Anonim

Som verb forskjellen mellom programmert og programmert

er det programmert er (program) mens programmert er.

På samme måte, er koding det samme som programmering?

Koding kontra på det mest grunnleggende nivået, programmering er en bredere disiplin mens koding er en smalere. Koding innebærer å skrive mange linjer med kode for å lage et program. Noen erfarne programmerere bruk ordet "koder" som sjargong som refererer til en nybegynner (junior) programvareutvikler.

Deretter er spørsmålet, hvordan staver du program i Canada? Felles innflytelse fra britiske og amerikanske staving på kanadisk bruken har gitt en ekstra utfordring til kanadisk studenter: kanadiere har en tendens til å følge standard britisk staving for visse ord (øks, sjekk), for å følge amerikanske staving for andre (tilkobling, dekk), og for å tillate enda flere ( program /

På samme måte kan man spørre seg, hva vil det si å være programmert?

Fra Longman Dictionary of Contemporary English være programmert hvis en person eller et dyr er programmert sosialt eller biologisk til gjøre noe, de gjøre det uten å tenke programmert til gjøre noe Alle fugler av denne arten er programmert å bygge reirene sine på samme måte.

Er Program et substantiv?

program substantiv [C] (BROADCAST) en sending på TV eller radio: Det er en av disse kunstene programmer sent på kvelden.

Anbefalt: