Hvilken er bedre Samsung s9 eller note 9?
Hvilken er bedre Samsung s9 eller note 9?

Video: Hvilken er bedre Samsung s9 eller note 9?

Video: Hvilken er bedre Samsung s9 eller note 9?
Video: Note 9 - First Impression 2024, Kan
Anonim

De Galaxy Note 9 har en større skjerm enn Galaxy S9 og S9 Plus. De Galaxy Note 9 har en 6,4-tommers quad-HD Super Amoled-skjerm, mens Galaxy S9 og S9 Pluss med mindre 5,8-tommers og 6,2-tommers skjermer.

På samme måte kan du spørre, hvilken er bedre Galaxy s9 eller note 9?

Som sådan er forskjellene igjen subtile, men de GalaxyNote 9 har en merkbart mer kantete design samt amicroSD-kortspor som kan støtte 512 GB-kort mens S9 Pluss er begrenset til 256 GB. Men den desidert største forskjellen er imidlertid Galaxy Note 9-er SPen.

Deretter er spørsmålet, hvilken telefon er bedre enn Note 9? Når det kommer til skjermkvalitet, er begge telefonene utmerkede. De Merk 10 Plus gir deg mer skjermeiendom (selv om de generelle dimensjonene ligner på Merknad 9 ), takket være 6,8-tommers kant-til-kant Infinity Odisplay, med frontkamera integrert øverst på skjermen.

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom Note 9 og s9?

Galaxy S9+ er kommer til å selge mer enn Merknad 9 , og det kommer ned til en enkel ligning: den er nesten identisk med Merk , men er betydelig rimeligere. Skjermen og batteriet er litt mindre, og det mangler S Pen, men ellers er identisk i daglig bruk.

Hva gjør Note 9 spesiell?

Imidlertid i Galaxy Merknad 9 , S-Pen er Bluetooth-aktivert som lar den kontrollere utvalgte mobiltelefonfunksjoner som kamera, YouTube, etc., sammen med vanlige blekkfunksjoner.

Anbefalt: