Hva er inngang og utgang i vinkel?
Hva er inngang og utgang i vinkel?

Video: Hva er inngang og utgang i vinkel?

Video: Hva er inngang og utgang i vinkel?
Video: Hvordan koble opp en PLS 2024, April
Anonim

Først av alt, ideen om Inngang og utgang er å utveksle data mellom komponenter. De er en mekanisme for å sende/motta data fra en komponent til en annen. Inndata brukes til å motta data i mens Produksjon brukes til å sende ut data. Produksjon sender ut data ved å eksponere hendelsesprodusenter, vanligvis EventEmitter-objekter.

Dessuten, hva er @input og @output i vinkel 2?

Av Arvind Rai, 24. november 2016. Denne siden vil gå gjennom vinkel 2 @ Input og @Output eksempel. @ Inndata er dekoratør for å markere en input eiendom og @ Produksjon er dekoratør for å markere en produksjon eiendom. @ Inndata brukes til å definere en input egenskap for å oppnå komponentegenskapsbinding.

I tillegg, hva er input decorator i vinkel? Inndata (@ Inndata ()) er en av de mest brukte dekoratører i Angular apper. Den brukes til å overføre data fra den overordnede eller vertskomponenten til den underordnede komponenten. Dette dekoratør har en relasjon til DOM-egenskapen i malen der den underordnede komponenten brukes.

Så, hva er inngangs- og utgangsdekorator i vinkel 4?

@ Inndata kobler en egenskap til en komponent (som vanligvis er den underordnede komponenten) med en verdi som ble gitt av en annen komponent (overordnet). På den andre siden, @ Utgang dekoratør brukes til å koble en egenskap til en underordnet komponent og sende den ut gjennom hendelsessenderen.

Hva er en utgangskomponent?

Den visuelt større Input og Utgangskomponenter representerer tjenestens HTTP-forespørsel og -svar. Du bør plassere tjenestelogikken din mellom de to komponenter . Inndata og Produksjon er to spesielle komponenter av Data Service REST jobb. Inngangen komponent gir deg en strøm av inndata.

Anbefalt: