Hva er lokaliseringsstrategi?
Hva er lokaliseringsstrategi?

Video: Hva er lokaliseringsstrategi?

Video: Hva er lokaliseringsstrategi?
Video: Psykologspesialist Kari Frank: Hva er resiliens? 2024, Kan
Anonim

EN lokaliseringsstrategi adresserer kundeatferd, kjøpsvaner og generelle kulturelle forskjeller i hvert land det opererer. Når et selskap går inn i et utenlandsk marked, blir det utfordrende å tilby kjøpere i det spesifikke landet en kundeopplevelse som føles komfortabel og kjent for dem.

På samme måte kan du spørre, hva mener du med lokalisering?

Lokalisering (også referert til som "l10n") er prosessen med å tilpasse et produkt eller innhold til et bestemt sted eller marked. Oversettelse er bare ett av flere elementer i lokalisering prosess. I tillegg til oversettelse, er lokalisering prosessen kan også omfatte: Tilpasning av grafikk til målmarkeder.

Og hvorfor er lokalisering viktig? Evnen til å utvide et selskaps potensielle kundebase er avgjørende i dagens globaliserte verden. Tilpasning av eksisterende produkter til nye markeder gjennom oversettelse og lokalisering ledelse er nøkkelen til global vekst. Lokalisering lar flere forbrukere lære om produktene dine og øker kundebasen din.

På samme måte kan du spørre, hva betyr lokalisering av innhold?

Lokalisering av innhold er en kulturell oversettelse som ikke bare snakker språket til målgruppene dine, men som også forstår deres unike interesser. Transcreation - Denne prosessen på toppnivå er omskriving på et annet språk, endrer selve meldingen om nødvendig, for å tilpasse seg kulturelle forskjeller.

Hva er forskjellen mellom globalisering og lokalisering?

Globalisering er prosessen med å designe og utvikle applikasjoner som fungerer for flere kulturer. Lokalisering er prosessen med å tilpasse applikasjonen din for en gitt kultur og lokalitet. Lokalisering er prosessen med å tilpasse et globalt produkt for et bestemt språk og land.

Anbefalt: