Hva er polymorfisme i OOPs PHP?
Hva er polymorfisme i OOPs PHP?

Video: Hva er polymorfisme i OOPs PHP?

Video: Hva er polymorfisme i OOPs PHP?
Video: What is Polymorphism in OOP - Become a PHP Master - 38 2024, April
Anonim

Polymorfisme er en av de PHP objektorientert programmering ( OOP ) funksjoner. Hvis vi sier det med andre ord, " Polymorfisme beskriver et mønster i Objektorientert programmering der en klasse har varierende funksjonalitet mens de deler felles grensesnitt."

Angående dette, hva er Oops PHP?

Objektorientert programmering ( PHP OOP), er en type programmeringsspråkprinsipp lagt til php5, som hjelper til med å bygge komplekse, gjenbrukbare webapplikasjoner. De objektorienterte konseptene i PHP are: Du definerer en klasse én gang og lager så mange objekter som tilhører den. Objekter er også kjent som instanser.

Vet også, hva er eksemplet på polymorfisme i Java? Metode overbelastning er en eksempel av statisk polymorfisme , mens metodeoverstyring er en eksempel av dynamikk polymorfisme . En viktig eksempel på polymorfisme er hvordan en overordnet klasse refererer til et underordnet klasseobjekt. Faktisk er ethvert objekt som tilfredsstiller mer enn ett IS-A-forhold polymorf i naturen.

Vet også, hva er polymorfismeprogrammering?

I objektorientert programmering , polymorfisme refererer til en programmering språkets evne til å behandle objekter forskjellig avhengig av deres datatype eller klasse. Mer spesifikt er det muligheten til å redefinere metoder for avledede klasser.

Hva er en PHP-klasse?

PHP-klasser er måten å implementere objektorientert programmering på PHP . Klasser er programmeringsspråkstrukturer som definerer hva klasse objekter inkluderer når det gjelder data lagret i variabler også kjent som egenskaper, og oppførselen til objektene definert av funksjoner også kjent som metoder.

Anbefalt: