Hva er AWS SWF?
Hva er AWS SWF?

Video: Hva er AWS SWF?

Video: Hva er AWS SWF?
Video: Webinar: Using the AWS Flow Framework 2024, Kan
Anonim

Amazon SWF (Simple Workflow Service) er et Amazon Web Services-verktøy som hjelper utviklere med å koordinere, spore og revidere flertrinns, multi-maskin applikasjonsjobber. Amazon SWF gir en kontrollmotor som en utvikler bruker for å koordinere arbeid på tvers av komponenter i distribuerte applikasjoner.

På samme måte spørs det, hvordan fungerer AWS SWF?

SWF er basert på meningsmåling. Koden din kjører på maskinene dine på AWS eller på stedet – det spiller ingen rolle. Koden din poller for oppgaver fra SWF API (der de venter i køer), mottar en oppgave, utfører den og sender resultatet tilbake til SWF API.

Dessuten, hva er AWS arbeidsflyt? Amazon enkel Arbeidsflyt Service ( SWF ) er et oppgavebasert API som gjør det enkelt å koordinere arbeid på tvers av distribuerte applikasjonskomponenter. Det gir en programmeringsmodell og infrastruktur for å koordinere distribuerte komponenter og opprettholde deres utførelsestilstand på en pålitelig måte.

I denne forbindelse, hva er AWS SWF-domene?

SWF-domener . Domener i SWF er en mekanisme for omfang SWF ressurser som arbeidsflyter, aktivitetstyper og utførelse av arbeidsflyt. Alle ressursene er beregnet til en domene . Domener isolere ett sett med typer, kjøringer og oppgavelister fra andre i en AWS regnskap. Alle de andre ressursene er definert innenfor en domene.

Hva er en arbeider med hensyn til SWF?

Om Arbeidere #A arbeider er ansvarlig for polling for oppgaver fra Amazon SWF på en oppgaveliste, og start deretter den aktuelle arbeidsflyten eller aktiviteten basert på meldingen i oppgavehendelsen. AWS Flow Framework for Ruby tar seg av å administrere arbeidere for deg.

Anbefalt: