Hva er Autodesks evigvarende lisens?
Hva er Autodesks evigvarende lisens?

Video: Hva er Autodesks evigvarende lisens?

Video: Hva er Autodesks evigvarende lisens?
Video: Autodesks EXPENSIVE Ticking License TIME BOMB! 2024, Kan
Anonim

Evig lisens forklart. PerpetualLicense kjøpsopsjoner for Autodesk Programvare. Evigvarende lisenser er hvordan det meste av avansert programvare har blitt anskaffet til nå. Det er en innledende kostnad for å kjøpe en tillatelse , pluss en årlig abonnementskostnad som gir eieren rett til alle oppdateringer og teknisk støtte.

På samme måte spør folk, hva betyr en evigvarende lisens?

EN Varig programvare tillatelse er en type programvare tillatelse som autoriserer en person til å bruke et program på ubestemt tid. Sammen med en Varig programvare tillatelse , gir leverandøren vanligvis en teknisk støtteperiode på ett til tre år. I løpet av denne første perioden tilbyr leverandøren også programvareoppdateringer ofte.

Spørsmålet er deretter, når sluttet Autodesk å selge evigvarende lisenser? 31. januar 2016

Angående dette, hva er forskjellen mellom abonnement og evigvarende lisens?

EN evigvarende lisens (inkludert med oppgraderingsplaner) er en tillatelse som ikke utløper. Den fortsetter å autorisere Pro Tools selv om du ikke fornyer planen din. EN abonnementslisens utløper etter en bestemt periode (1 måned eller 1 år). Kjøp av Varig produktet kreves for å eie ProTools tillatelse direkte.

Hvordan fungerer evigvarende lisenser?

EN evigvarende lisens Avtalen betyr ofte at lisensinnehaveren må betale ekstra avgifter for å installere programvareoppdateringer levert av produsenten. Mange mennesker elsker evigvarende lisens avtaler, da de bare må betale én gang for programvaren, deretter etter behov, betale for teknisk støtte og eventuelle programvareoppdateringer.

Anbefalt: