Hva er fordelene med SCSI-grensesnittet fremfor IDE-grensesnittet?
Hva er fordelene med SCSI-grensesnittet fremfor IDE-grensesnittet?

Video: Hva er fordelene med SCSI-grensesnittet fremfor IDE-grensesnittet?

Video: Hva er fordelene med SCSI-grensesnittet fremfor IDE-grensesnittet?
Video: SCSI 2024, April
Anonim

Fordeler av SCSI :

Det moderne SCSI kan til og med utføre seriell kommunikasjon med forbedrede datahastigheter, bedre feiltilknytning, forbedret kabel forbindelser og lengre rekkevidde. Den andre fordel av SCSI kjører over IDE det kan deaktivere enheten som fortsatt fungerer.

Følgelig, hvilken er bedre SCSI eller IDE?

Sammenlignet med IDE , SCSI er ofte dyrere å implementere og støtte. IDE /EIDE tillater 2 to enheter per kanal. De fleste datamaskiner har 2 kanaler. Alle de raskeste stasjonene er nesten alltid tilgjengelige for SCSI først er i mange tilfeller 10 000+ RPM-harddisker kun tilgjengelig som SCSI kjører.

For det andre, hva er bruken av SCSI? De SCSI standarder definerer kommandoer, protokoller, elektriske, optiske og logiske grensesnitt. SCSI brukes oftest for harddisker og båndstasjoner, men den kan koble til en lang rekke andre enheter, inkludert skannere og CD-stasjoner, selv om ikke alle kontrollere kan håndtere alle enheter.

Herav, hva er forskjellen mellom IDE og SCSI?

IDE stasjoner bruker en 40-pinners flat båndkabel koblet til kontrollerporten som vanligvis er på hovedkortet. SCSI kontrollere i servere er vanligvis koblet til via et PCI-spor i server. De fleste servere leveres med SCSI kjører. De forskjell mellom de to stasjonstypene er hvordan du får tilgang til dataene på stasjonen.

Hva er SCSI-standarden?

Det lille datamaskinens systemgrensesnitt ( SCSI ) er en del av parallellgrensesnitt standarder utviklet av American National Standarder Institutt (ANSI) for å koble skrivere, diskstasjoner, skannere og annet periferiutstyr til datamaskiner. SCSI (uttales "skuzzy") støttes av alle større operativsystemer.

Anbefalt: