Hva er vinduet forelder?
Hva er vinduet forelder?

Video: Hva er vinduet forelder?

Video: Hva er vinduet forelder?
Video: Noen burde ikke bli foreldre 2024, April
Anonim

De Vindu . forelder eiendom er en referanse til forelder av strømmen vindu eller underramme. Hvis en vindu har ikke en forelder , det er forelder eiendom er en referanse til seg selv. Når en vindu er lastet inn i en,, eller, sin forelder er den vindu med elementet som innebygger vindu.

På samme måte kan du spørre, hva er foreldre i HTML?

Definisjon og bruk. Egenskapen parentElement returnerer forelder element i det angitte elementet. Forskjellen mellom parentElement og parentNode er at parentElement returnerer null hvis forelder node er ikke en elementnode: body.

Foruten ovenfor, kan en iframe få tilgang til overordnet? Når en side kjører inne i en iframe , den forelder objektet er annerledes enn vindusobjektet. Du kan fortsatt tilgangsforelder fra innsiden av en iframe selv om du kan 't adgang noe nyttig på den.

Med tanke på dette, hva er vinduselv?

De Vindu selv () egenskapen brukes for å returnere strømmen vindu . Den brukes vanligvis til sammenligningsformål mens du bruker andre funksjoner som top(). Det er en skrivebeskyttet egenskap og returnerer en referanse til Vindu objektet selv.

Kan iframe få tilgang til overordnet JavaScript?

JavaScript Samspill mellom Iframe og Foreldre På denne siden er et dokument i en iframe bruker JavaScript å samhandle med dens forelder dokument. Men med mindre du prøver det adgang spesifikke egenskaper ved iframe selve elementet, er det enklere å bruke forelder eiendom til adgang dokumentet som inneholder.

Anbefalt: