Hva er hjemmegrupper og hvordan brukes de til deling?
Hva er hjemmegrupper og hvordan brukes de til deling?

Video: Hva er hjemmegrupper og hvordan brukes de til deling?

Video: Hva er hjemmegrupper og hvordan brukes de til deling?
Video: How to set up network sharing in Windows 10 and share files, folders between computers.Easily! 2024, Kan
Anonim

EN hjemmegruppe er en gruppe PC-er på et hjemmenettverk at kan dele filer og skrivere. Bruker en hjemmegruppe gjør at deling lettere. Du kan dele bilder, musikk, videoer, dokumenter og skrivere med andre personer i din hjemmegruppe . Du kan bidra til å beskytte din hjemmegruppe med et passord, som du kan endre når som helst.

Også å vite er, kan Windows 7 og 10 dele hjemmegruppe?

Hjemmegruppe er kun tilgjengelig på Windows 7 , Windows 8. x, og Windows 10 , som betyr at du ikke vil kunne koble til noen Windows XP og Windows Vista-maskiner. Der kan være bare én Hjemmegruppe per nettverk.

Videre, hvorfor ble Hjemmegruppe fjernet? Ingenting. Du kan fortsatt dele filer og skrivere enkelt. Naturligvis, når Microsoft gjør endringer, er det alltid klager. Hjemmegruppe blir imidlertid fjernet fordi det er ubrukelig i dagens verden og fil- og utskriftsdeling er enkelt å gjøre på alle ferdighetsnivåer.

Bare så, hva er HomeGroup på min bærbare datamaskin?

De Hjemmegruppe er en gruppe Windows-datamaskiner og -enheter koblet til samme LAN eller lokalnettverk, som kan dele innhold og tilkoblede enheter med hverandre. For eksempel datamaskiner som er en del av det samme Hjemmegruppe kan dele bilder, musikk, videoer, dokumenter og skrivere med hverandre.

Er hjemmegruppe et virus?

Dette forvirrer ofte brukere og kan få dem til å mistenke at Hjemmegruppe ikonet er i forhold til en datamaskin virus eller skadelig programvareinfeksjon. Det tilfeldige Hjemmegruppe icon bug er ikke knyttet til en datamaskininfeksjon. Hjemmegruppe brukes til å synkronisere eksisterende datamaskiner på samme nettverk for å dele filer.

Anbefalt: