Bør jeg endre min Verizon Unlimited-dataplan?
Bør jeg endre min Verizon Unlimited-dataplan?

Video: Bør jeg endre min Verizon Unlimited-dataplan?

Video: Bør jeg endre min Verizon Unlimited-dataplan?
Video: How To Change Plans on Verizon! (And The #1 Plan You Should Be On) 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke bruker mer enn 20 GB per måned og vil spare nesten $20 på de månedlige kostnader, så du bør absolutt bytte om til de ny planer . Men hva er de skjulte forbehold? For nybegynnere, dataene dine hastigheter vil være betydelig lavere post de 22 GB grense (under de $80 ubegrenset plan ).

Dessuten, er Verizon ubegrenset plan verdt det?

Verizon ubegrenset planer. Det er ikke det billigste ubegrenset plan i verden, men det er sannsynligvis det beste. Hvis du sjekker ut prisene på den ubegrenset planer i forhold til hovedkonkurrentene (AT&T, Sprint og T-Mobile), Verizon sin har en tendens til å være litt dyrere, men ikke alltid.

Man kan også spørre, tar Verizon betalt for å endre planer? Nei, det koster ingenting endring din plan eller godtgjørelsene dine. Men din månedlige tilgang lade , skatter og tilleggsavgifter kan øke eller redusere avhengig av plan du velger.

På samme måte spør folk, hvor mye koster det å bytte til ubegrenset data Verizon?

Start Ubegrenset prissetting er basert på hvordan mange planer du blander og matcher på kontoen din, og hvis du bruker automatisk betaling og papirfri fakturering: Hvis du har 5 eller flere planer, betaler du $40 for hver linje som har Start Ubegrenset . Du kan få $10/telefonrabatt hvis du betaler via Auto Pay* med papirfri fakturering.

Blir Verizon kvitt ubegrenset data?

Verizon eliminert den ubegrenset data plan for smarttelefonbrukere i juli i fjor, omtrent et år etter at AT&T hadde gjort det samme. Og Verizon har tillatt sine trådløse 3G-abonnenter å oppgradere til 4G LTE-enheter, samtidig som de beholder sine ubegrenset data planer.

Anbefalt: