Hva er invoke-metoden?
Hva er invoke-metoden?

Video: Hva er invoke-metoden?

Video: Hva er invoke-metoden?
Video: IIFE - Immediately Invoked Function Expressions | JavaScript Tutorial in Hindi #86 2024, April
Anonim

De påkalle () metode av Metode klasse Påkaller det underliggende metode representert ved dette Metode objekt, på det angitte objektet med de spesifiserte parameterne. Individuelle parametere automatisk for å matche primitive formelle parametere.

Hva betyr det å påberope seg en metode?

Metode Invokation er et begrep som vanligvis refereres til indirekte å kalle en metode (funksjon) på grunn av problemer eller vanskeligheter med å ringe den direkte. Et annet eksempel er når du har en delegat som peker på en metode et sted. Når du ber delegaten om å ringe det (ukjent) metode , du Påkalle de metode å løpe.

På samme måte, hva er bruken av Invoke i C#? Dette Påkalle metode lar deg utføre metoder i den tilknyttede tråden (tråden som eier kontrollens underliggende vindushåndtak). Rent praktisk betyr det at delegaten garantert er det påkalt på hovedtråden.

Deretter er spørsmålet, hva er invoke-metoden i C#?

Påkalle (Objekt, Objekt) Påkaller metode eller konstruktør representert av gjeldende forekomst, ved å bruke de spesifiserte parameterne. Påkalle (Objekt, BindingFlags, Binder, Object, CultureInfo) Når overstyrt i en avledet klasse, påkaller den reflekterte metode eller konstruktør med de gitte parameterne.

Hvordan definerer du en metode?

Som en klasse, en metode definisjonen har to hoveddeler: den metode erklæringen og metode kropp. De metode erklæringen definerer alle metoden attributter, som tilgangsnivå, returtype, navn og argumenter, som vist i følgende figur. De metode kroppen er der all handlingen finner sted.

Anbefalt: