Innholdsfortegnelse:

Er sett inn en spørring?
Er sett inn en spørring?

Video: Er sett inn en spørring?

Video: Er sett inn en spørring?
Video: Error Detection And Correction | Spotting Errors | Rules/Concepts/English | Error Detection In Hindi 2024, April
Anonim

SQL - SETT INN spørring . SQL-en SETT INN INTO Statement brukes til å legge til nye rader med data til en tabell i databasen.

Spørsmålet er også, kan vi bruke hvor i insert query?

Du bruker WHERE-klausulen for UPDATE forespørsler . Når du SETTER INN , du er forutsatt at raden ikke eksisterer. I MySQL, hvis du vil SETT INN eller OPPDATERING, du kan bruke ERSTATT spørsmål med en WHERE-klausul. Hvis WHERE ikke eksisterer, er det INNSERT , ellers OPPDATERINGER den.

For det andre, hva gjør insert i SQL? De SQL INSERT uttalelse er pleide å sett inn en eller flere poster i en tabell. Det er 2 syntakser for SETT INN uttalelse avhengig av om du er det innsetting én post eller flere poster.

Ved siden av dette, hva er Insert-kommandoen?

Sett inn er en mye brukt kommando i Structured Query Language (SQL) datamanipulasjonsspråk (DML) som brukes av SQL Server og Oracle relasjonsdatabaser. De sett inn kommando brukes til innsetting én eller flere rader inn i en databasetabell med spesifiserte tabellkolonneverdier.

Hvordan kan jeg legge til verdier til en bestemt kolonne i SQL?

SQL | INSERT INTO Statement

  1. Bare verdier: Den første metoden er å spesifisere bare verdien av data som skal settes inn uten kolonnenavnene. INSERT INTO tabellnavn VERDIER (verdi1, verdi2, verdi3, …);
  2. Kolonnenavn og verdier begge: I den andre metoden vil vi spesifisere både kolonnene som vi ønsker å fylle og deres tilsvarende verdier som vist nedenfor:

Anbefalt: