Hva er Webgl-fingeravtrykk?
Hva er Webgl-fingeravtrykk?

Video: Hva er Webgl-fingeravtrykk?

Video: Hva er Webgl-fingeravtrykk?
Video: What is Browsing Fingerprinting--and HOW to Prevent it 2024, April
Anonim

Er nettleserens webgl-fingeravtrykk forfalsket: usant

Folk spør også hvordan du slår fingeravtrykk i nettleseren?

På grunn av dette, den eneste virkelige måten å bekjempe fingeravtrykk i nettleseren maskerer IP-adressen din. Disse deaktiverer Javascript i nettleser (som betyr ingen tillegg og utvidelser), og eventuelle plugins som hjelper nettsteder med å identifisere deg. Noen nettlesere spesialiserer deg på å la deg navigere gratis på internett.

Spørsmålet er deretter, HVA ER fingeravtrykksporing? Fingeravtrykk innebærer å se på de mange egenskapene til mobilenheten eller datamaskinen din, som skjermoppløsning, operativsystem og modell, og triangulere denne informasjonen for å finne og følge deg mens du surfer på nettet og bruker apper.

Så, hva er fingeravtrykkbeskyttelse?

Fingeravtrykkbeskyttelse er en personvernfunksjon som gjør det vanskeligere for nettsteder å spore deg mens du surfer. Advarsel: aktiverer Fingeravtrykkbeskyttelse kan føre til at enkelte nettsteder vises feil.

Hvordan finner jeg WebGL-versjonen min?

Til finne ut hvis WebGL er aktivert i nettleseren din, gå til webgl .org/. For å aktivere WebGL i nettleseren din: Chrome: skriv "about: flagg" i adressefeltet, og søk deretter etter WebGL og aktiver alternativet. Firefox: skriv "about: config" i adressefeltet og søk deretter etter " webgl.

Anbefalt: