Kan jeg lukke den bærbare datamaskinen min mens jeg oppdaterer Mac?
Kan jeg lukke den bærbare datamaskinen min mens jeg oppdaterer Mac?

Video: Kan jeg lukke den bærbare datamaskinen min mens jeg oppdaterer Mac?

Video: Kan jeg lukke den bærbare datamaskinen min mens jeg oppdaterer Mac?
Video: Автомобильный кемпинг под дождем - идеальная автомобильная палатка 2024, Mars
Anonim

Så generelt er svaret: gjøre ikke Lukk lokket til laptop når det er oppdatering . Med mindre du vil "sponse" ditt lokale datamaskinverksted.

Med dette i øyesyn, kan jeg lukke den bærbare datamaskinen min mens Windows oppdateres?

Får den til å sovne samtidig som den installeres oppdateringer anbefales ikke. Å legge seg er umulig når Windows starter på nytt for å installere oppdateringer . Lukking lokket og/eller utkobling av strømmen vil ikke gjøre laptop gå i dvale, selv om det ville gjort det normalt.

På samme måte, hvordan slår jeg av den bærbare datamaskinen min mens jeg oppdaterer? Til skru av PC-en din på denne skjermen - enten det er en stasjonær laptop , nettbrett – bare trykk lenge på av/på-knappen. Hold den ned i omtrent ti sekunder. Dette utfører en hard skru av . Vent noen sekunder, og deretter sving PC-en på igjen.

Herav, kan du lukke MacBook under oppdatering?

Ja. eple kanskje ikke vurdere alle de mulige tingene folk kanskje gjøre , men det er en av dem. Det forårsaker en normal søvnhendelse, og det er forventet.

Hva skjer hvis du kobler fra en Mac mens du oppdaterer?

Du vil miste alle ulagrede dokumenter med mindre applikasjonen de er åpne i autolagrer dem. Hvis noen disker blir skrevet til, kan dataene dine være ødelagt. Det er liten risiko for skade på andre maskinvarekomponenter. Når du koble datamaskinen til igjen og trykk på strømknappen, den vil vanligvis starte opp normalt.

Anbefalt: