Hva er rørledningsspyling?
Hva er rørledningsspyling?

Video: Hva er rørledningsspyling?

Video: Hva er rørledningsspyling?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, April
Anonim

Rørledningsspyling . Rørledningsspyling er prosessen med å rense ut avkjølt vann rørledning systemer som bruker rødming pumper, filtre og om nødvendig kjemikalier.

På samme måte kan du spørre, hva menes med rørledningsstopp?

I utformingen av pipelinede dataprosessorer, en rørledningsstopp er en forsinkelse i utførelsen av en instruks for å løse en fare. Det også boder instruksjonen i hentestadiet, for å forhindre at instruksjonen på det stadiet blir overskrevet av neste instruksjon i programmet.

Vet også, hva er rørledningsarkitektur? Rørlegging er prosessen med å samle instruksjoner fra prosessoren gjennom en rørledning . Rørlegging er en teknikk der flere instruksjoner overlappes under utførelse. Rørledning er delt inn i trinn og disse trinnene er forbundet med hverandre for å danne en rørlignende struktur.

For det andre, hva er virkningen av en rørledningsstopp?

Fordi rørledningsstopp redusere prosessorens gjennomsnittlige instruksjonsgjennomstrømning, øker de tiden det tar å kjøre programmet som kjører for øyeblikket.

Hva er rørledningsbobler og datafarer?

Datafarer sette inn en rørledningsboble når det oppstår en RAW-avhengighet, garantert å øke ventetiden, eller. bruke uordnet utførelse for å potensielt forhindre behovet for rørledningsbobler . bruk operandvideresending for å bruke data fra senere stadier i rørledning.

Anbefalt: