Hva er kontrollbegrensning i db2?
Hva er kontrollbegrensning i db2?

Video: Hva er kontrollbegrensning i db2?

Video: Hva er kontrollbegrensning i db2?
Video: SAP S/4HANA Accelerated Plan to Product -SAP PP Overview. 2024, Kan
Anonim

EN sjekk begrensning er en regel som spesifiserer verdiene som er tillatt i én eller flere kolonner i hver rad i en basistabell. Et bord kan ha et hvilket som helst antall sjekk begrensninger . DB2 ® håndhever en sjekk begrensning ved å bruke begrensningen på hver rad som settes inn, lastes eller oppdateres.

Deretter kan man også spørre, hva er hensikten med en kontrollbegrensning?

De SJEKK begrensning brukes til å begrense verdiområdet som kan plasseres i en kolonne. Hvis du definerer en SJEKK begrensning på en enkelt kolonne tillater den bare visse verdier for denne kolonnen. Hvis du definerer en SJEKK begrensning på en tabell kan den begrense verdiene i visse kolonner basert på verdier i andre kolonner i raden.

Dessuten, hva er databegrensning? EN begrensning er en begrensning som du legger på data som brukere kan gå inn i en kolonne eller gruppe med kolonner. EN begrensning er en del av tabelldefinisjonen; du kan implementere begrensninger når du oppretter tabellen eller senere.

Vet også, hvordan definerer du en kontrollbegrensning i SQL?

Sjekk begrensning . EN sjekk begrensning er en type integritet begrensning i SQL som spesifiserer et krav som må oppfylles av hver rad i en databasetabell. De begrensning må være et predikat. Det kan referere til en enkelt kolonne eller flere kolonner i tabellen.

Hva er forskjellen mellom en kolonnebegrensning og en tabellbegrensning?

en kolonne nivå begrensning har omfang kun til kolonne det er definert på. EN bord nivå begrensning kan se hver kolonne i tabellen . Det er majoren forskjell mellom de to - det med "scoping". Noen kolonne nivå begrensning (unntak: ikke null) kan uttrykkes ved bord nivå - men det motsatte er ikke sant.

Anbefalt: