Hva er datalink-protokoll?
Hva er datalink-protokoll?

Video: Hva er datalink-protokoll?

Video: Hva er datalink-protokoll?
Video: Ocean Protocol 2024, Kan
Anonim

datakoblingsprotokoll . I nettverk og kommunikasjon, overføring av en enhet av data (ramme, pakke) fra en node til en annen. Kjent som et "lag 2 protokoll , "den datakoblingsprotokoll er ansvarlig for å sikre at bitene og bytene som mottas er identiske med bitene og bytene som sendes.

I denne forbindelse, hva er datalinklagsprotokoller?

De Datalinklagsprotokoll definerer formatet til pakken som utveksles på tvers av nodene, samt handlinger som feildeteksjon, retransmisjon, flytkontroll og tilfeldig tilgang. De Data Link Layer-protokoller er Ethernet, token ring, FDDI og PPP.

På samme måte, hvordan fungerer en datakobling? EN data lenke er en metode for å koble et sted til et annet i telekommunikasjon, for å overføre og motta digital informasjon. Data overføring skjer over en viss link protokoll som tillater data skal overføres fra kilden til destinasjonen.

Også for å vite, hva er Link Protocol?

De link er den fysiske og logiske nettverkskomponenten som brukes til å koble sammen verter eller noder i nettverket og en koblingsprotokoll er en pakke med metoder og standarder som kun opererer mellom tilstøtende nettverksnoder i et lokalnettverkssegment eller en brednettverksforbindelse.

Hva er formålet med datalinklaget?

Datalinklaget er det andre laget i OSI-modellen. De tre hovedfunksjonene til datalinklaget er å håndtere overføringsfeil, regulere dataflyten og gi en veldefinert grensesnitt til nettverkslaget.

Anbefalt: