Innholdsfortegnelse:

Hvorfor lager PC-en min en pipelyd?
Hvorfor lager PC-en min en pipelyd?

Video: Hvorfor lager PC-en min en pipelyd?

Video: Hvorfor lager PC-en min en pipelyd?
Video: emma - Million (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Pip koder brukes av BIOS under POST for å rapportere visse innledende systemfeil. Hvis du hører pip koder etter at du har slått på datamaskinen, betyr det vanligvis at systemet har støtt på et slags problem før det var i stand til å vise noen form for feilinformasjon på skjermen.

På denne måten, hvorfor lager PC-en min en pipelyd?

Hvis du hører to piper , så betyr det at RAM-en din ikke fungerer som den er bør . Tre piper som gjentas etter en pause når du slår på datamaskin indikerer et problem med de systemminne. Imidlertid, hvis din PC-en piper kontinuerlig, så betyr det ganske enkelt de prosessor er berørt.

I tillegg, hvordan stopper jeg Windows 10 fra å pipe? Deaktiver System Pip via ControlPanel In Windows 10 /8, høyreklikk nederst i venstre hjørne for å åpne WinX-menyen. Velg Kontrollpanel for å åpne det. Klikk på Maskinvare og lyd. Under Lyd klikker du på Endre systemlyder.

Så hvordan får jeg datamaskinen min til å slutte å pipe?

Deaktiver pip i Enhetsbehandling

  1. Deaktiver pip i Enhetsbehandling.
  2. Velg Vis Vis skjulte enheter fra menyen.
  3. Finn ikke-Plug and Play-drivere i listen, og høyreklikk deretter på "Beep" og deaktiver den:
  4. Når du blir bedt om å starte på nytt, velg nei, og høyreklikk deretter igjen og velg Egenskaper denne gangen.

Hvorfor lager den bærbare datamaskinen en pipelyd?

Mye av bærbare datamaskiner gir et pip når du kobler til eller kobler fra strømadapteren (Lenovo er godt kjent for dette). Dette kan indikere et problem med strømadapterledningen eller selve strømadapteren, eller kontakten på innsiden av datamaskinen. Du kan visuelt inspisere jekken som er innebygd i laptop for problemer.

Anbefalt: