Hvordan kan jeg finne fremmednøkkelen til en tabell i MySQL?
Hvordan kan jeg finne fremmednøkkelen til en tabell i MySQL?

Video: Hvordan kan jeg finne fremmednøkkelen til en tabell i MySQL?

Video: Hvordan kan jeg finne fremmednøkkelen til en tabell i MySQL?
Video: 113 Forelesning IBE120 (5. mar. 2014) 2024, April
Anonim

Å se fremmednøkkel forhold til en bord : VELG TABLE_NAME, COLUMN_NAME, CONSTRAINT_NAME, REFERENCED_TABLE_NAME, REFERENCED_COLUMN_NAME FRA INFORMATION_SCHEMA. KEY_COLUMN_USAGE WHERE REFERENCED_TABLE_SCHEMA = 'db_name' OG REFERENCED_TABLE_NAME = 'tabellnavn';

På denne måten, hvordan fungerer fremmednøkkel i MySQL?

EN fremmednøkkel er en kolonne eller gruppe med kolonner i en tabell som kobler til en kolonne eller gruppe med kolonner i en annen tabell. De fremmednøkkel legger begrensninger på data i de relaterte tabellene, noe som tillater MySQL å opprettholde referensiell integritet.

Foruten ovenfor, hva er et eksempel på en fremmednøkkel? EN fremmednøkkel er en kolonne (eller kolonner) som refererer til en kolonne (oftest den primære nøkkel ) av en annen tabell. Til eksempel , si at vi har to tabeller, en KUNDE-tabell som inkluderer alle kundedata, og en ORDRE-tabell som inkluderer alle kundeordrer.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan legger jeg til en fremmednøkkel til en eksisterende tabell i MySQL arbeidsbenk?

Til legge til en fremmednøkkel , klikker du på den siste raden i Utenlandsk nøkkel Navneliste. Skriv inn et navn for fremmednøkkel og velg kolonnen eller kolonnene du ønsker å indeksere ved å sjekke kolonnenavnet i kolonnelisten. Du kan fjerne en kolonne fra indeksen ved å fjerne haken fra den aktuelle kolonnen.

Hva er fremmednøkkel i DBMS?

EN fremmednøkkel er en kolonne eller gruppe med kolonner i en relasjonsdatabasetabell som gir en kobling mellom data i to tabeller. Begrepet referensiell integritet er avledet fra fremmednøkkel teori. Fremmednøkler og implementeringen deres er mer kompleks enn primær nøkler.

Anbefalt: