Kan du kjede Dell-skjermer?
Kan du kjede Dell-skjermer?

Video: Kan du kjede Dell-skjermer?

Video: Kan du kjede Dell-skjermer?
Video: How To Enable Daisy-Chaining On The Dell U2414H Monitor 2024, Kan
Anonim

Til Seriekobling mer enn 2 monitorer , følg en lignende sekvens først Observere kobles til andre, andre Observere til tredje og så videre. Ved å bruke på- Skjermvisning (OSD)-menyen, Aktiver DisplayPort 1.2 på din Observere . For å lære mer, se brukerhåndboken til din Observere.

Vet også, kan du kjedeskjermer med HDMI?

I de fleste tilfeller HDMI porter på en Observere med 2 HDMI porter vil begge være inngangsporter. Du ville trenge en med innebygd splitter som setter en kopi av det den ser på en HDMI inngangsport til en HDMI utgangsport.

For det andre, kan jeg koble skjermer til hverandre? Du kan dra vinduer og programmer over monitorene og enkelt bruke dem sammen. I noen tilfeller en tredjedel Observere er også mulig og nyttig. Profesjonelle innen grafisk design som krever flere programmer for en enkelt jobb vil ofte koble en tredje Observere eller til og med bruk en bærbar skjerm sammen med de Dobbel monitorer.

Vet du også, kan du kjøre 2 skjermer fra 1 DisplayPort?

DisplayPort 1,2 gir du en mer grunn til å ikke trenge et skrivebord. Mens den kjedebare monitorer er en måte å oppnå flere skjermer , vi neste fortelle du Om DisplayPort 1.2 multi-stream "hub" enheter som vil tillate du til bruk arven overvåke deg kan allerede eie.

Hvor mange skjermer kan du koble til Surface Pro?

Svaret er an ettertrykkelig "ja". Faktisk med det nye Surface Pro 3 dokkingstasjon, du vil kunne kjøre opp til 3 skjermer (de Flate seg selv, og 2 eksterne monitorer ) Uansett vær du har den nyeste kjede-kompatible DisplayPort monitorer , HDMI-innganger eller eldre analoge skjermer (f.eks. VGA eller DVI).

Anbefalt: