Hva er RDB i Redis?
Hva er RDB i Redis?

Video: Hva er RDB i Redis?

Video: Hva er RDB i Redis?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, September
Anonim

RDB er for Redis Database backup-fil. RDB fil er en dump av alle brukerdata som er lagret i et internt, komprimert serialiseringsformat til et bestemt tidsstempel som brukes for punkt-i-tidsgjenoppretting (gjenoppretting fra et tidsstempel). AOF står for Append Only File.

Med tanke på dette, hva er AOF i Redis?

AOF står for Append Only File. Det er det vedvarende formatet for endringsloggstil. RDB er for Redis Databasefil. Det er utholdenhetsformatet for øyeblikksbilder.

Foruten ovenfor, hvor er Redis RDB-filen? rdb er på /usr/local/etc/dump. rdb . plasseringen av redis . conf er på /usr/local/etc/ redis.

Når du tar hensyn til dette, hva er en RDB-fil?

Den. rdb filen utvidelse er oftest assosiert med N64 ROM-database filer . Disse filer inneholder en liste over spill laget for Nintendo 64-emuleringsapplikasjoner. De RDB filer inneholder ikke selve spillet filer dem selv. De inneholder bare en database med refererte N64 ROM-spill filer.

Hvor pålitelig er Redis?

Redis er faktisk en veldig pålitelig motor for å lagre data, så lenge du husker designprinsippene. EN Redis forekomst (ikke-sharded) kan håndtere 50 ganger så mye i en enkelt tråd, samtidig som den opprettholder sub-ms latens.

Anbefalt: