Hva er en dimple-nøkkel?
Hva er en dimple-nøkkel?

Video: Hva er en dimple-nøkkel?

Video: Hva er en dimple-nøkkel?
Video: ПРОВЕРЯЮ 🤪 5 САМЫХ ЗАБАВНЫХ ИГР 🎮 АСМР 2024, Kan
Anonim

EN fordypning lås er en stift-tilholder-basert låsdesign som bruker flat side av nøkkel blad som et biteområde. Kutt bite området ligner groper , derav navnet. Dimple Låser brukes i en lang rekke bruksområder, og kan variere fra lav til høy sikkerhet.

Også å vite er hvordan dimple keys fungerer?

Dimple låser er i utgangspunktet pin-sylindere som bruker den flate siden av nøkkelen bladet som bitingområdet. Så heller enn å skjære inn i kanten av nøkkel som i en standard pin-sylinder, fordypning låser snu nøkkel nitti grader og kutt på den flate siden. På en dimple nøkkel de er begge på siden.

Dessuten, er dimple-låser sikrere? EN fordypning lås er det ikke mer sikkert sammenlignet med tradisjonelle pinneglass låser , men nøkkelens utradisjonelle natur gjør mange groper låser fremstå sofistikert. Noen av mest bemerkelsesverdig fordypning Låsprodusenter er KABA, Mul-T-Lock, DOM, LIPS og KESO.

På denne måten, kan dimple-nøkler dupliseres?

Ubegrenset nøkler er ikke beskyttet av patentlover, noe som betyr at det ikke er noen straff for duplisere dem. Begrenset nøkler , derimot, kan ikke være det duplisert . Disse nøkler ser vanligvis annerledes ut enn typisk nøkler , har to rader med kutt eller groper skjære inn i sidene.

Hva er en bevart nøkkel?

EN bevoktet lås (også kalt en avdeling lås) er en type lås som bruker et sett med hindringer, eller avdelinger, for å forhindre at låsen åpnes med mindre nøkkel er satt inn. Det riktige nøkkel har hakk eller spor som tilsvarer hindringene i låsen, slik at den kan rotere fritt inne i låsen.

Anbefalt: