Innholdsfortegnelse:

Hva er personnummerbekreftelse?
Hva er personnummerbekreftelse?

Video: Hva er personnummerbekreftelse?

Video: Hva er personnummerbekreftelse?
Video: Min idrett - Brukeradministrasjon: Oppdatere eksisterende bruker 2024, April
Anonim

De Bekreftelse av personnummer Service (SSNVS) lar arbeidsgivere matche deres oversikt over ansattes navn og personnummer (SSN-er) med Trygd poster før du forbereder og sender inn skjemaer W-2.

Her, hvordan kan jeg bekrefte et personnummer?

Social Security Administration tilbyr to metoder for personnummerverifisering

  1. Gå til nettstedet til Social Security Administration på ssa.gov.
  2. Registrer deg for SSNVS-systemet for å søke på vegne av din bedrift.
  3. Be om en aktiveringskode for kontoen din, som vil bli sendt til firmaet ditt.

Man kan også spørre, hvorfor er ikke personnummeret mitt bekreftet? Følg disse trinnene for hver SSN som mislyktes bekreftelse : Sammenlign de mislykkede SSN med arbeidsopplysningene dine. Hvis din ansettelsesrekord og den ansattes Trygdekort match, be den ansatte om å sjekke med eventuelle lokale Trygd Administrasjon ( SSA ) Office for å løse problemet.

På samme måte må en arbeidsgiver bekrefte personnummeret?

Mens ikke nødvendig , SSA yter en tjeneste for arbeidsgivere til bekrefte et navn og SSN for lønnsrapportering når du ønsker ytterligere sikkerhet for en ansattes riktig navn og SSN . Det sparer deg og ansatt tid. For mer informasjon om SSNVS besøk Arbeidsgiver W-2 arkiveringsinstruksjoner og informasjon.

Hvor lang tid tar det å bekrefte SSN?

Når vi mottar bekreftelse av de dokumenter, vi vil prosess de søknad og de søker bør motta sine SSN-kort innen 2 uker de dato vi behandler de applikasjon. Tilby å hjelpe de søker dersom en arbeidsgiver eller annen tredjepart trenger å vite det SSN umiddelbart.

Anbefalt: