Hvordan finner dronninger termitter?
Hvordan finner dronninger termitter?

Video: Hvordan finner dronninger termitter?

Video: Hvordan finner dronninger termitter?
Video: HELG🔮19-20 FEBRUAR 1️⃣ (Aktiver underteksting) DAGLIG TAROT PÅ SKILT ♈♉♊♋♌♍ 2024, Kan
Anonim

De dronning produserer et flytende stoff som arbeideren slikker av henne til opprettholde næring. Å finne en termitt dronning i en stor haug, du ville ha til ta fra hverandre haugen og grav dypt inn i midten å finne den. EN termitt dronning er så stor og utspilt at den ikke kan bevege seg.

Vet også, hvordan blir en termitt dronning?

Primære reproduktiver Når værforholdene er optimale, kan den dronning produserer alater, som vil forlate reiret for å danne nye kolonier. Når hann- og hunnvinger termitter parer seg for å danne en nykoloni, finner de først et passende reir og huler det ut. Og så dronning begynner å legge egg og steller de første eggene.

I tillegg, hvordan fanger du termitter? En av de vanligste måtene termitter komme inn i ditt hjem er gjennom tre-til-jord-kontakt, inkludert dørkarmer, dekkstolper og verandatrinn eller -støtter. Underjordisk termitter også gå inn i boliger gjennom sprekker i fundamentet og sprekker i mursteinsmørtel.

Så kan termitter leve uten en dronning?

EN termitt koloni kan 't overleve uten en dronning . Hvis deres dronning dør og det er ingen insekter som kan legge egg og kontrollere populasjonen, alle colonymmedlemmene og eggene vil dø.

Hvor finner du termitter?

Generelt sett, underjordisk termitter finnes på eller nær bakkenivå. Men i varmere områder av landet forekommer de av og til over første etasje. Termitt skade kan lokaliseres ved å sondere tre med skrutrekker, ispinne eller kniv.

Anbefalt: