Innholdsfortegnelse:

Hvordan farger jeg etikettene mine i Gmail?
Hvordan farger jeg etikettene mine i Gmail?

Video: Hvordan farger jeg etikettene mine i Gmail?

Video: Hvordan farger jeg etikettene mine i Gmail?
Video: ♡ INGEN MASCARA? | Sådan Farver Du Selv Dine Øjenvipper ♡ 2024, Kan
Anonim

For å endre farge på en merkelapp , flytt musen over ønsket merkelapp . Klikk på pil ned til høyre for merkelapp for å få tilgang til rullegardinmenyen. Beveg musen over " Etikettfarge "-alternativet og velg en tekst og farge kombinasjon ved å klikke på den.

Med tanke på dette, er det en måte å fargekode e-poster i Gmail?

Gmail har ikke betinget formatering. Du kan bruke filtre til å legge e-post i forskjellige mapper (hva Gmail samtaler) eller legg den i forskjellige faner øverst i innboksen. Men det er Nei måte å fargelegge på - kode meldinger. For å gjøre dette, må du kanskje utvide "Mer"-pilen nederst på din Gmail liste.

På samme måte, hvordan får jeg e-poster til å gå til en bestemt mappe i Gmail? Hvis du vil ha innkommende meldinger for den adressen til gå direkte inn i en utpekt mappe , velg alternativene "Bruk etiketten" og "Hopp over innboksen." Du må bruke begge filtrene, ellers post vil gå til det nye mappe og din vanlige innboks. 7. Trykk på "Opprett filter" for å lagre endringene.

Dessuten, hvordan legger jeg til etiketter i Gmail?

Legg til en etikett til en melding

  1. Åpne Gmail-appen på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Åpne en melding.
  3. Trykk på Mer øverst til høyre.
  4. Trykk på Endre etiketter.
  5. Legg til eller fjern etiketter.
  6. Trykk på OK.

Hva betyr de forskjellige fargene på Gmail?

Takk. Hvis du mener selve e-posten, Gmail har alltid brukt forskjellige farger for å skille hvem som svarer i samtalen. Den første e-posten er vanligvis grønn, den andre kan være gul, den tredje kan være blå og så videre HTH!

Anbefalt: