Hvordan vet jeg om min iPhone er kvalifisert for oppgradering?
Hvordan vet jeg om min iPhone er kvalifisert for oppgradering?

Video: Hvordan vet jeg om min iPhone er kvalifisert for oppgradering?

Video: Hvordan vet jeg om min iPhone er kvalifisert for oppgradering?
Video: Bilcamping i regnen - Det perfekte biltelt 2024, Kan
Anonim

Til finne ut om du er kvalifisert til en oppgradering : For AT&T oppgraderingsberettigelse slå *639# på din iPhone Tastatur og trykk på Ring. En tekstmelding vil bli sendt til din iPhone detaljering din kvalifikasjon . Verizon Wireless-brukere må kryss av en spesiell nettside for å se deres nåværende oppgraderingsberettigelse.

På denne måten, hvordan vet jeg om jeg er kvalifisert for en oppgradering?

Her er en praktisk guide for å hjelpe deg avgjøre om din nåværende iPhone er kvalifisert for en oppgradering med AT&T. Metode #1. Kanskje den enkleste måten å sjekke er å ringe nummeret *639# (*NY#) direkte fra din iPhone. Om kort tid vil du motta en tekstmelding fra AT&T.

er telefonen min kvalifisert for en oppgradering AT&T? Sjekk om du er det kvalifisert til Oppgradering . Logg inn på kontoen din på vår hovedside trådløst. att .com eller ditt Premier-bestillingsnettsted, HER; så se etter " Oppgraderingskvalifisering " lenke. Du kan også ringe *NEW#(*639#) for å få en tekst med info om din valgbarhet eller bruk den nye " AT&T Oppgraderer”.

I denne forbindelse, hvor mye koster det å oppgradere din iPhone?

Gjennom eplet Oppgradering plan, den iPhone 8 starter på $34,50 i måneden for 64 GB-modellen. 264 GB-modellen vil kjøre $40,75 i måneden. For iPhone 8 Plus, 64 GB-versjonen kostnader $39,50 og 256 GB-modellen vil koste $45.75.

Hvordan sjekker du om jeg kan oppgradere telefonen min?

Det er noen måter å sjekk om din telefon er kvalifisert for en Oppgradering . Du kan ring #874 fra din iPhone, så får du en tekstmelding tilbake som gir deg beskjed når du er kvalifisert til å få en skinnende ny telefon.

Anbefalt: