Innholdsfortegnelse:

Hvordan vet jeg om ELB-en min fungerer?
Hvordan vet jeg om ELB-en min fungerer?

Video: Hvordan vet jeg om ELB-en min fungerer?

Video: Hvordan vet jeg om ELB-en min fungerer?
Video: Hvad kan jeg blive? Ejendomsmægler 2024, Kan
Anonim

Bekrefte at ELB helsesjekker overfører backend-forekomstene dine. Undersøk din ELB logger til bekrefte at den er i stand til å koble til back-end-instansene dine. Undersøk applikasjonsloggene dine for å se hvis de ELB kobler til. Utfør pakkeopptak på backend-forekomstene dine for å se hvis de ELB prøver til og med å koble til.

På samme måte, hvordan vet jeg om AWS-lastbalanseren min fungerer?

Åpne Amazon EC2-konsollen på https://console.aws.amazon.com/ec2/

  1. I navigasjonsruten, under LASTBALANSERING, velger du Load Balancers.
  2. Velg din lastbalanser.
  3. I kategorien Beskrivelse indikerer Status hvor mange forekomster som er i tjeneste.
  4. På fanen Forekomster viser Status-kolonnen statusen til hver forekomst.

Dessuten, hva skjer når lastbalanseren svikter? Hvis en lastbalanser mislykkes , den sekundære plukker opp feil og blir aktiv. De har en hjerteslagforbindelse mellom seg som overvåker status. Hvis alle lastbalansere mislykkes (eller er feilkonfigurert ved et uhell), blir servere nedstrøms slått offline til problemet er løst, eller du ruter rundt dem manuelt.

Angående dette, hvordan fungerer en ELB?

Hvordan elastisk belastningsbalansering Virker . En lastbalanser aksepterer innkommende trafikk fra klienter og ruter forespørsler til sine registrerte mål (som EC2-forekomster) i en eller flere tilgjengelighetssoner. Lastbalanseren overvåker også helsen til de registrerte målene og sikrer at den bare ruter trafikk til sunne mål

Hvor ofte endres ELB IP-adresser?

3 svar. ELBs IP-adresse holder endres . Du bør bruk i stedet DNS-navnet du har fått. Det korte svaret: Ja, ELBs IP-adresser (begge de som er offentlig distribuert til klienter av tjenesten din, og den interne IP-er hvorfra ELB sender trafikk til forekomstene dine) dynamisk endring.

Anbefalt: