Hva er bruken av JFrog Artifactory?
Hva er bruken av JFrog Artifactory?

Video: Hva er bruken av JFrog Artifactory?

Video: Hva er bruken av JFrog Artifactory?
Video: Getting started with Containers | #CloudNativeNinja PT1 2024, Kan
Anonim

JFrog Artifactory er et verktøy designet for å lagre den binære utgangen av byggeprosessen for bruk i distribusjon og distribusjon. Artifactory gir støtte for en rekke pakkeformater som Maven, Debian, NPM, Helm, Ruby, Python og Docker.

Tilsvarende, hva brukes Artifactory til?

Artifactory er et Binary Repository Manager-produkt fra Jfrog. Du har rett - å være en binær depotforvalter er det vanligvis pleide å administrere lagring av gjenstander generert og brukt i programvareutviklingsprosessen.

Vet også, hva er JFrog i DevOps? Kjør en helautomatisk DevOps pipeline fra kode til produksjon. JFrog DevOps verktøy muliggjør helautomatiserte bygge-, test-, utgivelses- og distribusjonsprosesser som gir raske tilbakemeldingssløyfer for kontinuerlig forbedring, samtidig som omfattende APIer.

Tilsvarende, er JFrog Artifactory gratis?

De JFrog Artifactory Skyløsning på Google Cloud Platform er tilgjengelig gratis gratis for å hjelpe utviklere med å administrere sine OSS prosjekter. Få tilgang til alle funksjonene til Artifactory Pro, og skaler enkelt; lagring og båndbredde er på oss. Bli med i verdens ledende åpen kildekode-samfunn som bruker Artifactory.

Hvorfor trenger vi artefaktlager?

An artefaktlager administrerer ende-til-ende gjenstand livssyklus og støtter forskjellige programvarepakkeadministrasjonssystemer samtidig som den gir konsistens til CI/CD-arbeidsflyten. An artefaktlager er både en kilde til gjenstander som trengs for en konstruksjon og et mål å distribuere gjenstander generert i byggeprosessen.

Anbefalt: