Hva er kompileringstidsadressebinding?
Hva er kompileringstidsadressebinding?

Video: Hva er kompileringstidsadressebinding?

Video: Hva er kompileringstidsadressebinding?
Video: Hva er diabetes type 1? 2024, Kan
Anonim

Den første typen adressebinding er kompileringstidsadressebinding . Dette tildeler en plass i minnet til maskinkoden til en datamaskin når programmet er kompilert til en kjørbar binær fil. De adressebinding allokerer alogisk adresse til startpunktet for segmentminnet der objektkoden er lagret.

Ganske enkelt, hva er kompileringstidsbinding?

De kompilator utfører en prosess som kalles bindende når et objekt er tilordnet en objektvariabel. Den tidlige bindende ( statisk binding ) refererer til kompiler tidsbinding og sent bindende (dynamisk bindende ) refererer til kjøretid bindende.

Vet også, hva menes med kompileringstid? Kompilere - tid er forekomsten der koden du skrev inn konverteres til kjørbar mens du kjører- tid er forekomsten der den kjørbare filen kjører. Begrepene "runtime" og " kompileringstid " brukes ofte av programmerere for å referere til forskjellige typer feil også. Kompilere - tid sjekking skjer i løpet av kompileringstid.

Også å vite er, hva menes med adressebinding?

Adressebinding er prosessen med å kartlegge programmets logiske eller virtuelle adresser til tilsvarende fysisk eller hovedminne adresser . Med andre ord en gitt logisk adresse er kartlagt av MMU (Memory ManagementUnit) til en fysisk adresse.

Hvorfor er adressebinding nødvendig?

De binding er nødvendig å koble det logiske minnet til det fysiske minnet. For å vite hvor programmet er lagret nødvendig for å få tilgang til den bindende kan være av tre forskjellige typer. Kompileringstid Binding : Adresse hvor programmet er lagret er kjent på kompileringstiden.

Anbefalt: