Hva er overlappingsbegrensning?
Hva er overlappingsbegrensning?

Video: Hva er overlappingsbegrensning?

Video: Hva er overlappingsbegrensning?
Video: Hva er menneskerettigheter? 2024, Kan
Anonim

Overlappingsbegrensning -An overlappingsbegrensning bestemmer om to underklasser kan inneholde samme enhet eller ikke.

Folk spør også, hva er overlapping i databasen?

Overlappende subtype: Ikke-unike delsett av supertype-enhetssettet kalles som overlappende undertype. Hver enhetsforekomst av supertypen kan vises i minst én undertype. Denne regelen spesifisert med bokstaven "o" inne i sirkelen er koblet mellom supertypen og dens undertyper.

Dessuten, hva er disjointness constraint? EN begrensning om generaliseringshierarkier. EN usammenhengende begrensning betyr at undertypene ikke deler noen felles enheter. Med andre ord er skjæringspunktet mellom settene med enheter i undertypene tomt.

Med tanke på dette, hva er usammenhengende og overlappende begrensninger?

I et usammenhengende design begrensning , kan en enhet ikke tilhøre mer enn ett enhetssett på lavere nivå. I overlappende generaliseringer, kan den samme enheten tilhøre mer enn ett enhetssett på lavere nivå. For eksempel, i eksemplet med ansatt-arbeidsteam i boken, kan en leder delta i mer enn ett arbeidslag.

Hva er en overlappende undertype?

Overlappende undertyper er undertyper som inneholder ikke-unike undersett av supertype-enhetssettet; det vil si at hver enhetsforekomst av supertypen kan vises i mer enn én undertype . For eksempel, i et universitetsmiljø, kan en person være ansatt eller student eller begge deler.

Anbefalt: