Hva er Cocomo-modellen forklare i detalj?
Hva er Cocomo-modellen forklare i detalj?

Video: Hva er Cocomo-modellen forklare i detalj?

Video: Hva er Cocomo-modellen forklare i detalj?
Video: ПОЧЕМУ НЕ Беринг 70, 72 или 77? ОТВЕТЫ НА ВАШИ ВОПРОСЫ Eps. 3 2024, Kan
Anonim

Cocomo (Konstruktive kostnader Modell ) er en regresjon modell basert på LOC, dvs. antall linjer med kode. Det er et prosedyrekostnadsestimat modell for programvareprosjekter og ofte brukt som en prosess for pålitelig å forutsi de ulike parameterne knyttet til å lage et prosjekt som størrelse, innsats, kostnad, tid og kvalitet.

På samme måte kan du spørre, hva er Cocomo-modelleksempel?

Den konstruktive kostnaden Modell ( COCOMO ) er en algoritmisk programvarekostnadsestimat modell utviklet av Barry Boehm. De modell bruker en grunnleggende regresjonsformel, med parametere som er utledet fra historiske prosjektdata og aktuelle prosjektkarakteristikker.

Vet også, hva er Cocomo-modellen og dens typer? COCOMO - Konstruktive kostnader Modell Det er tre moduser i Basic COCOMO : Organisk modus: Utviklingsprosjekter er vanligvis ukompliserte og involverer små erfarne team. De planlagt programvare anses ikke som nyskapende og krever en relativt liten mengde DSI-er (vanligvis under 50 000).

Dessuten, hva er forskjellen mellom Cocomo og Cocomo II?

Hoved forskjell mellom disse COCOMO modellene er at COCOMO 1 er fullstendig basert på den lineære gjenbruksformelen og den hypotetiske ideen om det stabile settet med krav. I motsetning til dette COCOMO 2 er basert på den ikke-lineære gjenbruksformelen, og gir også autokalibreringsegenskaper.

Hva er Putnam-modellen forklare med eksempel?

De Putnam modell er en empirisk estimering av programvareinnsats modell . Putnam publisert i 1978 blir sett på som banebrytende arbeid innen programvareprosesser modellering . Som gruppe, empirisk modeller arbeid ved å samle programvareprosjektdata (for eksempel , innsats og størrelse) og tilpasse en kurve til dataene.

Anbefalt: