Innholdsfortegnelse:

Hva er Nocheck constraint SQL Server?
Hva er Nocheck constraint SQL Server?

Video: Hva er Nocheck constraint SQL Server?

Video: Hva er Nocheck constraint SQL Server?
Video: T-SQL - CHECK Constraints 2024, Kan
Anonim

MED NOCHECK gjør det uten å sjekke eksisterende data. Så den forvirrende syntaksen MED NOCHECK KRYSS AV BEGRENSNING muliggjør en begrensning uten å sjekke eksisterende data. Spesifiserer om dataene i tabellen er eller ikke er validert mot en nylig lagt til eller reaktivert UTENLANDS NØKKEL eller KONTROLL begrensning.

Så, hvordan aktiverer jeg sjekkbegrensninger i SQL Server?

Muliggjøre en Sjekk begrensning Syntaksen for aktiverer en sjekk begrensning i SQL Server (Transaksjon- SQL ) er: ALTER TABLE tabellnavn MED KONTROLLER BEGRENSNING constraint_name; tabellnavn. Navnet på bordet du ønsker muliggjøre de sjekk begrensning.

På samme måte, hva er håndhevelse av utenlandsk nøkkelbegrensning i SQL? Utenlandske nøkkelbegrensninger . EN fremmednøkkel (FK) er en kolonne eller kombinasjon av kolonner som brukes til å etablere og håndheve en kobling mellom dataene i to tabeller for å kontrollere dataene som kan lagres i fremmednøkkel bord.

I forhold til dette, hvordan slår jeg av begrensninger i SQL?

Bruker SQL Server Management Studio

  1. I Objektutforsker utvider du tabellen med begrensningen og utvider deretter Keys-mappen.
  2. Høyreklikk på begrensningen og velg Endre.
  3. I rutenettet under Tabelldesigner klikker du på Enforce Foreign Key Constraint og velger Nei fra rullegardinmenyen.
  4. Klikk Lukk.

Hva er sjekkbegrensning i databasen?

EN sjekk begrensning er en type integritet begrensning i SQL som spesifiserer et krav som må oppfylles av hver rad i en database bord. De begrensning må være et predikat. Sjekk begrensninger brukes til å sikre gyldigheten av data i en database og å gi dataintegritet.

Anbefalt: