Hvordan sorterer jeg i synkende rekkefølge i R?
Hvordan sorterer jeg i synkende rekkefølge i R?

Video: Hvordan sorterer jeg i synkende rekkefølge i R?

Video: Hvordan sorterer jeg i synkende rekkefølge i R?
Video: R Programming|| Sorting and Ordering data - R Programming || R Sorting || R Ordering Data 2024, April
Anonim

Til sortere en dataramme inn R , bruke rekkefølge () funksjon. Som standard, sortering er STIGENDE . Foran sortering variabel med et minustegn for å indikere Synkende rekkefølge.

Deretter kan man også spørre seg hvordan man sorterer en vektor i synkende rekkefølge i R?

Sortering av vektorer kan gjøres ved hjelp av sortere () funksjon. Som standard er det sorterer i stigende rekkefølge . Til sortere i Synkende rekkefølge vi kan passere minkende =TURE. Noter det sortere er ikke på plass.

På samme måte, hva er forskjellen mellom sortering og rekkefølge i R? 1 svar. sortere () sorterer vektoren i en stigende rekkefølge . rank() gir den respektive rangeringen av tallene som er tilstede i vektor, det minste tallet får rangeringen 1. rekkefølge () returnerer indeksene til vektoren i en sortert rekkefølge.

Så, hvordan sorterer jeg rader i R?

Arrangere rader dplyr-funksjonen arrange() kan brukes til å omorganisere (eller sortere ) rader av en eller flere variabler. I stedet for å bruke funksjonen desc(), kan du sette sorteringsvariabelen foran med et minustegn for å indikere synkende rekkefølge , som følger. Hvis dataene inneholder manglende verdier, vil de alltid komme på slutten.

Hva gjør rekkefølgefunksjonen i R?

rekkefølge returnerer en permutasjon som omorganiserer det første argumentet til stigende eller synkende rekkefølge , bryte bånd med ytterligere argumenter.

Anbefalt: