Innholdsfortegnelse:

Hvordan stopper jeg Google fra å hoppe til adressefeltet?
Hvordan stopper jeg Google fra å hoppe til adressefeltet?

Video: Hvordan stopper jeg Google fra å hoppe til adressefeltet?

Video: Hvordan stopper jeg Google fra å hoppe til adressefeltet?
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Kan
Anonim

Google Chrome - Deaktiver søk fra adressefeltet

  1. Åpen Google Chrome.
  2. Rull til Aktiver søkeknapp i søkefeltet.
  3. Velg Deaktivert.

På samme måte spør folk, hvordan endrer jeg adressefeltet i Chrome?

Klikk på "Tilpass og kontroller Google Chrome "-knappen ved siden av Chrome adressefelt , som har tre horisontale linjer på seg. Klikk på "Innstillinger" i rullegardinmenyen som vises. Klikk på "Vis avanserte innstillinger"-koblingen, og rull ned til "Personvern"-delen av innholdet som vises.

I tillegg, hvorfor søker Google i adressefeltet? Chrome adressefeltet umiddelbar Søk i hovedsak tillater Google (eller din nåværende Søk motor) for å spore alt du skriver inn i adressefeltet . Hvis du er ok med det, kan du aktivere det. Deaktivering gjøres fra samme sted i Chrome-innstillingene.

Følgelig, hvordan fjerner jeg søkemotoren fra adressefeltet?

Høyreklikk på URL adresselinje for å åpne en liste over alternativer og klikk "Rediger søkemotorer " for å åpne dialogboksen eske . Du kan også klikke på skiftenøkkelikonet på nettleserens verktøylinje, klikke på "Innstillinger" og klikke på "Administrer". søkemotorer " for å åpne Søkemotorer dialog eske.

Hvordan skjuler jeg søkefeltet på Google Chrome?

For å komme i gang skriv inn "about:flags" i adressen Bar og trykk Enter. Rull ned til du ser listen for Compact Navigation. Aktiver den og la nettleseren starte på nytt for å få tilgang til funksjonen. Når nettleseren har startet på nytt, høyreklikk på en av fanene og velg Gjemme seg verktøylinjen fra kontekstmenyen.

Anbefalt: