Er TeamTreeHouse gratis?
Er TeamTreeHouse gratis?

Video: Er TeamTreeHouse gratis?

Video: Er TeamTreeHouse gratis?
Video: How To Create a Basic Emergency Fund 2024, Kan
Anonim

Er Trehytte gratis ? Nei. Trehytte tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode, og tre forskjellige medlemsnivåer. $25/måned, gir deg den grunnleggende planen deres.

Spørsmålet er også, hvor mye koster Teamtreehouse?

Prissetting. Det er to prisalternativer: $25/måned eller $250 årlig for grunnplanen. $49/måned eller $490 årlig for pro-planen, som kommer med tilgang til mer materiale, for eksempel forelesninger fra industriledere og bonusverksteder.

På samme måte, hvorfor er codecademy gratis? Alle kursene på Kodeakademiet er gratis . De gratis kurskatalogen inneholder hundrevis av timer med innhold som hjelper elever med å utvikle ferdigheter i ønsket programmeringsspråk. Derimot, CodeCademy tilbyr et "proff"-alternativ som tillater skreddersydde leksjoner og opplæringsprogrammer for brukeren, så vel som live veiledning.

For det andre, er Treehouse verdt pengene?

Trehytte er greit hvis du kan lære av videoer (de gjør også quiz og små utfordringer, men kjøttet er i videoen). Ingen videoer erstatter å gjøre den selv om. jeg hadde Trehytte i en måned, og jeg byttet tilbake til Udemy siden. Trehytte er fortsatt en flott plattform; ikke misforstå.

Hva er bedre codecademy eller treehouse?

Tilnærming og valg – men i henhold til trenden i markedet, Kodeakademiet regnes som den beste for å begynne å lære det grunnleggende om koding. For avanserte stadier, Trehytte er den beste siden de faktisk har kursene som forbereder programmererne til å kode i virkelige prosjekter.

Anbefalt: