Innholdsfortegnelse:

Hva er bevegelsesmedier?
Hva er bevegelsesmedier?

Video: Hva er bevegelsesmedier?

Video: Hva er bevegelsesmedier?
Video: Hva er kraft? - (Fysikk, Kraft og Bevegelse) 2024, Kan
Anonim

En form for media som ser ut som bevegelig tekst og grafikk på en skjerm. Bevegelsesmedier kan være en samling av grafikk, opptak, videoer. Den er kombinert med lyd, tekst og/eller interaktivt innhold for å lage multimedia.

Tilsvarende, hva er bevegelsesinformasjonsmedier?

BEVEGELSE og INFORMASJONSMEDIER . - En form for media som ser ut til å bevege tekst og grafikk på en skjerm. Formålet er å. kommunisere informasjon på flere måter. (robler 2006).

Videre, hva er egenskapene til bevegelsesmedier? Generell Kjennetegn ved Motion Media Den formidler budskap til store, heterogene og anonyme publikum; 2. Den formidler det samme budskapet til massepublikummet samtidig, noen ganger i offentligheten, andre ganger privat; 3. Det legemliggjør meldinger som vanligvis er upersonlige og forbigående; 4.

Angående dette, hva er typene bevegelsesmedier?

Bevegelsesmedieformater, typer og kilder

  • I henhold til format:
  • I henhold til formål: utdanning, underholdning, reklame.
  • Ifølge kilde: personlig, sosiale medier, mediebedrifter.
  • I henhold til publikum: privat eller offentlig; regissert eller generell.

Hva er viktigheten av bevegelsesmedier?

Bevegelsesmedier er viktig fordi bevegelse av kombinasjonen av tekst og grafikk kommuniserer informasjon på flere måter. Den er multisensorisk på en slik måte at den stimulerer publikum til syn og hørsel. Bevegelsesmedier kan brukes i historiefag, språkkunst, lesing (historiefortelling).

Anbefalt: