Hva brukes Data Domain til?
Hva brukes Data Domain til?

Video: Hva brukes Data Domain til?

Video: Hva brukes Data Domain til?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Datadomene er et integrert dedupliseringslagringssystem som har revolusjonert diskbasert sikkerhetskopiering, arkivering og katastrofegjenoppretting som bruker høyhastighetsbehandling.

På samme måte, hvordan fungerer Data Domain-deduplisering?

Som filer og data sett sendes over nettverket, bruker DD RAM og CPU for å deduplisere felles data , skriver bare unik data segmenter til disk. Ved å legge til DD Boost kan en stor del av deduplisering arbeid kan finne sted før data sendes over nettverket til Datadomene.

På samme måte, hva er Ddboost? DD Boost er et Data Domain-produkt spesielt utviklet for integrering av databasesikkerhetskopiering. Når det gjelder Oracle, DD Boost har en plugin som integreres direkte i RMAN. I stedet for å utføre databasesikkerhetskopiering direkte til Data Domain (som en katalogbane), tas RMAN-sikkerhetskopien til en båndkanal.

På samme måte, hvordan definerer du datadomener?

I data ledelse og databaseanalyse, a Datadomene refererer til alle verdiene som a data element kan inneholde. Regelen for å bestemme domene grensen kan være så enkel som en data type med en opplistet liste over verdier.

Hva er datadomene i EMC NetWorker?

EMC-datadomene Operativsystem er intelligens bak EMC-datadomene lagringssystemer for deduplisering. EMC-nettverk programvare for sikkerhetskopiering og gjenoppretting sentraliserer, automatiserer og akselererer data sikkerhetskopiering og gjenoppretting på tvers av IT-miljøet.

Anbefalt: