Hvor er den bejeweled boksen i re2?
Hvor er den bejeweled boksen i re2?

Video: Hvor er den bejeweled boksen i re2?

Video: Hvor er den bejeweled boksen i re2?
Video: Resident Evil 2 Remake Claire HOW TO OPEN BEJEWELED BOX AND GET USB DONGLE TO OPEN ARMORY @STARS Off 2024, Kan
Anonim

Du kan få tilgang til Avhørsrommet på to måter ved å bruke de to unike nøklene i Leon og Claires gjennomspillinger, henholdsvis Club og Heart Key. Plukk opp Bejeweled Box på hyllen og kombiner deretter den røde juvelen med den i inventaret ditt. Inne finner du S. T. A. R. S.

På denne måten, hvor er den juvelbesatte boksen i Resident Evil 2?

Begge karakterene vil finne Bejeweled Box i observasjonsrommet. Kombiner den med den røde juvelen (over) for å finne STARS-merket. Hvis du undersøker STARS-merket, kan du gjøre det om til en USB-donglenøkkel. Ta den med til STARS Office (2F) for å låse opp Armory.

For det andre, hva gjør du med Stars-merket på re2? En gjenstand som minner om tjenestemannen STJERNER . medlem skilt av plikt. Dette merke kan brukes til å låse opp det lille utstillingsskapet i 1F-trappen til det underjordiske anlegget. I tillegg, hvis du undersøker det motsatte av dette skilt , det vil viser seg å være en USB-donglenøkkel.

Dessuten, hvor er boksen i Resident Evil 2?

Skilt. Hvis du er på din første løpetur, eske vil bli plassert i observasjonsrommet i 1. etasje i RPD. På den annen side blir det i dusjrommet for menn i 2. etasje i RPD i andre omgang.

Hvordan får du stjernemerket?

Plukk opp Bejeweled-boksen på hyllen og kombiner deretter den røde juvelen med den i inventaret ditt. Innvendig vil du finn S. T. A. R. S. Skilt som kan åpne Special Weapons Case i t]he Underground Stairs med våpenoppgraderinger inne for hver karakter.

Anbefalt: