Hva er Adobe Audition bra for?
Hva er Adobe Audition bra for?

Video: Hva er Adobe Audition bra for?

Video: Hva er Adobe Audition bra for?
Video: My Complete Audio Editing & Setup Revealed! 2024, Kan
Anonim

Adobe Audition er en Digital Audio Workstation (DAW) som brukes til musikkinnspilling og mange andre typer lydproduksjon, og er en del av Adobe Kreativ Sky. Adobe Creative Cloud gir deg verdens beste kreative apper, slik at du kan gjøre de smarteste ideene dine om til det beste arbeidet på tvers av stasjonære og mobile enheter.

På samme måte, hva brukes Adobe Audition til?

Lære om Audition , det profesjonelle verktøyet for presis lydredigering, miksing og lydeffekter. AdobeAudition CC er den perfekte applikasjonen for opptak og miksing av lyd for video, podcasting og lydeffektdesign. Audition er også et bransjeledende verktøy for å rense oppopptak og lydgjenoppretting.

I tillegg, hva er funksjonene til Adobe Audition? Nye funksjoner inkluderer:

  • DeReverb og DeNoise-effekter.
  • Forbedret avspilling og opptaksytelse.
  • Forbedret flerspors brukergrensesnitt.
  • On-clip forsterkning og bølgeformskalering.
  • Forbedret brukergrensesnitt for å legge til og slette spor.
  • Muligheten til å zoome redigeringsvinduet for flere spor til en bestemt varighet.

Herav, er Adobe Audition en god DAW?

Adobe Audition (tidligere kjent som Cool Edit Pro) er nå Adobe sin flaggskip lydprogram. Dette gjør den ideell for lyd for etterproduksjon når Premier brukes til videoredigering. Audition har tradisjonelt vært et digitalt lydprogram, men har utviklet seg til en full DAW med MIDI-redigering og støtte for VST-instrumenter.

Hvor mye koster adobe audition?

Priset til $74,99 for det månedlige abonnementet, eller $49,99 hvis du forplikter deg til et helt år, inkluderer planen hele pakken med Adobe programvare. Du får tilgang Audition , Photoshop, Premiere, Illustrator og mer enn et dusin andre apper som vil revolusjonere håndverket ditt.

Anbefalt: