Hva er forskjellen mellom i3 og i5 bærbar PC?
Hva er forskjellen mellom i3 og i5 bærbar PC?

Video: Hva er forskjellen mellom i3 og i5 bærbar PC?

Video: Hva er forskjellen mellom i3 og i5 bærbar PC?
Video: How to Check the GENERATION of Your Computer as a Content Creator 2024, Kan
Anonim

Kjerne i5 : Nedre mellomtone

Et Intel-kompatibelt ATX hovedkort. Et steg opp fra Core i3 er kjernen i5 . An i5 mangler vanligvis Hyper-Threading, men den har flere kjerner (for øyeblikket seks, i stedet for fire) enn Core i3 . De i5 deler har også generelt høyere klokkehastigheter, en større cache og kan håndtere mer minne.

Videre, er i3 eller i5 bedre?

For det meste får du raskere CPU-ytelse fra kjernen i5 deler over Core i3 . Mesteparten av tiden vil en ekte quad-core CPU yte bedre enn prosessor med dobbeltkjerne, spesielt på multimedieoppgaver som videotranskoding eller bilderedigering. Alle kjerne i3 prosessoren er dualcore.

I tillegg, er i3 god nok? Fordi Core i3 prosessorer er laveffekts, økonomiske oppføringer i Intels utvalg, alle CPU-ene fra femte generasjon har blitt utstyrt med to kjerner på både stasjonære og bærbare datamaskiner. Desktop-brukere trenger ikke å bekymre seg for batterilevetid, så en kraftigere Core i5-prosessor er en god valg.

Så, hva er forskjellen mellom i3- og i5-prosessor på bærbare datamaskiner?

Dette er bare navn for å indikere relativ ytelse. Vanligvis kjernen i3 serien har bare dual-core prosessorer , mens kjernen i5 og Core i7-serien har både dual-core og quad-core prosessorer . Hver familie har sin egen kjernelinje i3 , kjerne i5 , og Corei7-serien av prosessorer.

Er i3 god nok for spill?

Intel kjerne i3 prosessor er god for uformell spilling . Kjerne i3 prosessorer er for det meste tokjerneprosessorer med Intels Hyper Threading aktivert. Så Core i3 er god for vanlig eller uformell spilling men ikke et beste valg for god og tung spilling . Selv om den tåler noen av dagens spill de løper ikke god i det hele tatt.

Anbefalt: