Innholdsfortegnelse:

Hvordan lager du et sunburst-diagram i Powerpoint?
Hvordan lager du et sunburst-diagram i Powerpoint?

Video: Hvordan lager du et sunburst-diagram i Powerpoint?

Video: Hvordan lager du et sunburst-diagram i Powerpoint?
Video: How To... Create and Modify a Sunburst Diagram in Excel 2016 2024, Kan
Anonim

Lag et sunburst-diagram

  1. Velg dataene dine.
  2. Klikk på Sett inn-fanen på båndet, og klikk deretter. (Hierarkiikon), og velg Sunburst . Tips: Bruk Diagram Design og Format-faner for å tilpasse utseendet til din diagram . Hvis du ikke ser disse fanene, klikk hvor som helst i Sunburst-diagram for å vise dem på båndet.

Med tanke på dette, hvordan lager du et sunburst-diagram i Excel?

Lag et Sunburst-diagram med Excel 2016

  1. TRINN 1: Marker tabellen og gå til Sett inn > Anbefalte diagrammer.
  2. TRINN 2: Velg Alle diagrammer > Sunburst > OK.
  3. TRINN 3: Nå har du Sunburst Chart.
  4. TRINN 4: Du kan tilpasse utseendet og følelsen til Sunburst-diagrammet ditt ytterligere ved å gå til Kartverktøy > Design / Format.

I tillegg, hva er et sunburst-diagram i Excel? De sunburst diagram er en innebygd diagram Skriv inn utmerke 2016+. EN sunburst diagram brukes til å vise hierarkiske data i et sirkulært format der hvert nivå i hierarkiet er representert som en ring. Toppnivåkategorier utgjør den indre ringen, og underkategorier er plottet som ytre ringer.

I tillegg, hva brukes et sunburst-diagram til?

Sunburst Chart - også kjent som Ring Diagram , Pai på flere nivåer Diagram , og Radial Treemap - er vanligvis pleide å visualisere hierarkiske datastrukturer. EN Sunburst Chart består av en indre sirkel omgitt av ringer med dypere hierarkinivåer.

Hva er trekartdiagram?

EN trekartdiagram gir en hierarkisk oversikt over dataene dine og gjør det enkelt å oppdage mønstre, for eksempel hvilke varer som er en butikks bestselgere. Tregrenene er representert av rektangler og hver undergren er vist som et mindre rektangel. En solstråle diagram er en mye bedre visuell diagram for å vise det.

Anbefalt: