Hvordan kobler jeg node rød til hjemmeassistent?
Hvordan kobler jeg node rød til hjemmeassistent?

Video: Hvordan kobler jeg node rød til hjemmeassistent?

Video: Hvordan kobler jeg node rød til hjemmeassistent?
Video: АСМР 😈 УЖАСНЫЙ ВИРТУАЛЬНЫЙ АССИСТЕНТ | ASMR Worst Reviewed Virtual Assistant 2024, Kan
Anonim

Det første du må gjøre er å installere Node - RØD tillegg så åpent Hjemmeassistent gå til Hass.io, Add-on Store, velg Node - RØD og klikk deretter på Installer. Når installasjonen er ferdig, gå til Config og under credential_secret konfigurerer du et passord som skal brukes til kryptering.

Dessuten, hvilken port bruker hjemmeassistenten?

Standaren havn av Hjemmeassistent er 8123. Dette er havn hvor grensesnittet og API-en serveres. Begge er avhengig av http-integrasjonen som inneholder muligheten til å justere innstillingene som server_host eller server_port. Se det åpne havner av en Hass.io-forekomst med ulike tillegg.

Dessuten, hva brukes node rød til? Node - RØD er et programmeringsverktøy for å koble sammen maskinvareenheter, APIer og nettjenester på nye og interessante måter. Det gir en nettleserbasert editor som gjør det enkelt å koble sammen flyter ved å bruke det brede utvalget av noder i paletten som kan distribueres til kjøretiden med et enkelt klikk.

Spørsmålet er også, hva gjør hjemmeassistenten?

Home Assistant er en Python-program, med enkle ord. Den kan kjøres på ulike operativsystemer og gir muligheten til å spore, kontrollere og automatisere enhetene dine.

Hva er node rød hjemmeassistent?

Node - RØD er et programmeringsverktøy for å lage automatiseringer mer visuelt. Den gir en nettleserbasert redaktør hvor du kan lage flyter, aka, automatiseringer ved å bruke et bredt spekter av noder . Node - RØD er den perfekte følgesvenn for Hjemmeassistent.

Anbefalt: