Kan jeg lære et språk på duolingo?
Kan jeg lære et språk på duolingo?

Video: Kan jeg lære et språk på duolingo?

Video: Kan jeg lære et språk på duolingo?
Video: Norwegian is a simple language. 2024, April
Anonim

Duolingo er ikke en frittstående Språk selvfølgelig, men det er et utmerket tillegg til en Språk elevens verktøykasse. Det er enkelt å bruke, det er morsomt og det fungerer. Hvis målet ditt er å oppnå ekte flyt, husk å lese, snakke og virkelig leve Språk at du er læring !

På samme måte kan du spørre, hvor lang tid tar det å lære et språk med duolingo?

Hvis vi er i stand til å legge inn 10 timer om dagen til lære et språk , deretter grunnleggende flyt i det enkle språk bør ta 48 dager, og for vanskelig språk 72 dager. Regnskapsmessig for fridager, tilsvarer dette to måneder eller tre måneder. Hvis du bare legger ned fem timer om dagen, gjør det det ta dobbelt så lang ."

På samme måte, hvor mange språk kan jeg lære på Duolingo? Vel, på Duolingo , det er 15 språk ut at du kan lære , Jeg er læring 2 språk med en gang, akkurat nå, men du kunne gjør 2 på et tidspunkt du ønsker.

Man kan også spørre, kan du virkelig lære et språk fra duolingo?

Nei du vil ikke lære et språk med Duolingo . Men det er et flott verktøy for å hjelpe du lærer en . Det eneste verktøyet der ute kan lære bort du en Språk i seg selv er en fordypningsskole.

Kan du virkelig lære spansk fra duolingo?

Men til tross for sine begrensninger, Duolingo er sikkert veldig god på hva det gjør det , og spansk er en av de beste språkkursene den tilbud. Du vil ikke sannsynligvis ikke snakke flytende spansk bare med Duolingo , men du kan definitivt overleve.

Anbefalt: