Hvordan dater du en Underwood skrivemaskin?
Hvordan dater du en Underwood skrivemaskin?

Video: Hvordan dater du en Underwood skrivemaskin?

Video: Hvordan dater du en Underwood skrivemaskin?
Video: Carrie Underwood - Before He Cheats (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Se på radene med nøkler på modellen din. Bærbar skrivemaskiner , som var litt mindre, kan dateres med nøklene. Hvis din bærbare modell har tre rader, er det fra 1919 til 1929; hvis den har fire rader, er den fra 30- eller 40-tallet. Sjekk serienummeret under skrivemaskin vogn.

Følgelig, hva er en Underwood skrivemaskin verdt?

Som alle samleobjekter verdi av gjenstanden avhenger av en kombinasjon av alder, sjeldenhet, tilstand og popularitet hos samlere. En antikk Underwood selges for $50 til $300, mens de fleste selger for $200 eller mindre.

I tillegg, hvor er modellnummeret på en Underwood skrivemaskin? (Se etter serien Nummer på høyre topp av rammen, under høyre ende av vognen.) Hvis det er en kontorstørrelse skrivemaskin med en lukket ramme (dekket i metallplater), er det etter 1930. Underwood bærbare med tre rader med nøkler er fra 1919-29.

Også å vite er, hvordan leser du serienummeret på en Underwood skrivemaskin?

De serienummer er plassert øverst på enhetens høyre side slik du ser det fra toppen. Du må kanskje flytte vognen for å se. Bildet til høyre kan hjelpe deg. Slå opp i tabellen nedenfor for å finne produksjonsåret for din Underwood #1, #2, #3, #4, #5, #6, bærbar, lydløs eller elektrisk.

Hva er gamle skrivemaskiner verdt?

Skrivemaskiner som ble laget på 1940-tallet eller tidligere, spesielt de som ble produsert på 1800-tallet, kan være verdi noen penger hvis de fortsatt fungerer. Ikke-arbeidende antikke skrivemaskiner er typisk verdi ca $50, men renoverte modeller kan tjene $800 eller mer.

Anbefalt: