Hvor lang tid tar en EVGA RMA?
Hvor lang tid tar en EVGA RMA?

Video: Hvor lang tid tar en EVGA RMA?

Video: Hvor lang tid tar en EVGA RMA?
Video: Should you trust EVGA warranty ? 3090 ftw3 2024, Kan
Anonim

Vi bytter alltid ut kortet innen 1-3 virkedager, det vanligvis tar en uke eller to for å få testresultater for kortet. Hvis vi har samme modellkort vil det bli sendt ut, hvis ikke vil det være et kort med lik eller høyere ytelse. Hver RMA jeg er ferdig med EVGA har sendt innen 3 dager etter ankomst.

Dessuten, hvor lang tid tar en RMA?

Vi kan si det normalt RMA tiden er 15-20 dager hvis du er i samme land. Utmerket er når produsenten oppdagerproblem som snart som mulig for å sende informasjon i butikken for å erstatte deg. Men hvis du RMA i andre land kan det være 20-25-30 dager.

Foruten ovenfor, hvilken er bedre CMA eller RMA? Forskjellene mellom CMA & RMA Begge CMA og RMA er anerkjent som nasjonale sertifiseringer for medisinske assistenter. Imidlertid CMA har litt bedre Anerkjennelse. De CMA tilbys av AAMA (American Association of MedicalAssistants) og RMA tilbys av AMT (American MedicalTechnologists).

Så, hvor lang er EVGA-garantien?

Dette garanti er gyldig i 3 år fra forsendelsesdato fra EVGA med mindre en kvittering er tilgjengelig fra en autorisert forhandler. Dette garanti er overførbar som garanti tilhører produktet.

Hvor lang tid tar en Newegg RMA?

Vanligvis tar det 3-5 virkedager etter at RMA er mottatt og den oppfyller følgende kriterier: Den RMA nummeret er tydelig identifisert på fraktetiketten eller pakken. Alt originalt utstyr, komponenter, manualer, kabler, dokumenter og emballasje inkludert i returpakken i uselgbar stand.

Anbefalt: