Hvem kan bruke påminnelse?
Hvem kan bruke påminnelse?

Video: Hvem kan bruke påminnelse?

Video: Hvem kan bruke påminnelse?
Video: Уровень повышен!! - Как применить трафарет к картине + специальный гость @Olga Soby 2024, Kan
Anonim

Elever under 13 år må oppgi e-postadressen til foreldre eller foresatte før ved å bruke Påminn . De kan mottar kun meldinger fra lærerne sine. elever og foreldre på hvilken som helst enhet, inkludert telefoner som bare sender tekstmeldinger – ingen smarttelefoner nødvendig.

Heri, kan kirker bruke minne?

Minne om er en flott app for kommunikasjon med din kirke gruppe. Det hjelper deg å spare tid med direktemeldinger ved å sende viktige varsler om kommende arrangementer og aktiviteter.

Er påminnelsen privat? Kontaktinformasjon er fullstendig privat mellom elever, foreldre og lærere. Alle meldinger sendes gjennom Minne om numre og e-poster, ikke ditt personlige telefonnummer eller e-postadresse. Meldinger på Minne om kan ikke redigeres eller slettes, så det er en permanent registrering av hver samtale.

På denne måten må du betale for påminnelse?

Tilgang til og bruk av Minne om i seg selv er gratis, men vi gjøre tilby tilleggsfunksjoner som krever avgifter. Minne om forbeholder seg retten til lade avgifter for visse funksjoner. Vi vil varsle du når vi har tenkt til det lade for en tjeneste eller funksjon.

Kan foreldre sende meldinger til hverandre påminnelse?

Introduserer gruppesamtaler på Minne om . Med den nye versjonen av Minne om , lærere kan inkludere opptil 9 elever, foreldre , eller annen lærere i en samtale. Studenter og foreldre kan delta i samtalen gjennom appen eller over tekstmelding eller e-post.

Anbefalt: