Hva er.idea i PyCharm?
Hva er.idea i PyCharm?

Video: Hva er.idea i PyCharm?

Video: Hva er.idea i PyCharm?
Video: Как сделать виртуальное окружение venv в проекте Python 2024, September
Anonim

Den. idé mappen er PyCharm spesifikt, noe som betyr at utviklere som bruker en annen IDE kan føre til prosjektdesynkronisering. IntelliJs egen dokumentasjon inkluderer flere advarsler for spesifikke filer som ikke bør deles.

Vet også, hva er.idea-mappen?

Den. idémappe (skjult på OS X) i løsningsroten inneholder IntelliJs prosjektspesifikke innstillingsfiler. Disse inkluderer per-prosjektdetaljer som VCS-kartlegging og kjøre- og feilsøkingskonfigurasjoner, samt per-brukerdetaljer, for eksempel åpne filer, navigasjonshistorikk og valgt konfigurasjon.

På samme måte inkluderer IntelliJ PyCharm? A: Prosjekter opprettet i PyCharm kan åpnes inn IntelliJ IDEA med Python-plugin installert uten problemer. PyCharm vil kunne åpne og jobbe med prosjekter som bruker de mer avanserte innstillingene, men du vil ikke kunne endre innstillingene i PyCharm.

Spørsmålet er også, hva er et PyCharm-prosjekt?

EN prosjekt er en organisatorisk enhet som representerer en komplett programvareløsning. ide undermappe legges til den hvor PyCharm lagrer sine interne konfigurasjonsinnstillinger, for eksempel for prosjekt kodestil eller versjonskontrollsystemet. PyCharm støtter ikke direkte redigering av filer på eksterne verter.

Hvordan kommer jeg til innstillinger i PyCharm?

  1. Trykk Ctrl+Alt+S.
  2. Fra hovedmenyen velger du Fil | Innstillinger for Windows og Linux, eller PyCharm | Preferanser for macOS.

Anbefalt: