Hva er Capsim-simulering?
Hva er Capsim-simulering?

Video: Hva er Capsim-simulering?

Video: Hva er Capsim-simulering?
Video: Capsim Capstone Incredible Getting Started & R&D Tutorial: Tips, Tricks & Advice 2024, Kan
Anonim

Capsim-simuleringer er nettbaserte læringsverktøy som bruker dashboard og rapporter for å presentere dynamiske økonomiske og operasjonelle ytelsesdata.

På samme måte kan man spørre seg, hva er formålet med Capsim?

I 1985 grunnla Dan Smith Capsim å gi forretningsutdanning og opplæring til ledere. Selskapet fortsetter å utvikle nye programmer, simuleringer og vurderinger for å støtte behovene til forretningsutdanning rundt om i verden.

Videre, hva lærer du av Capsim? Capsim gir læring for den virtuelle tidsalderen: Studentene blir ikke evaluert så mye på testresultatene og karakterene som de blir på deres kritiske tenkning og beslutningsevne – ferdighetene som gjør at de kan drive det beste selskapet i simuleringen.

Følgelig, hva er Capstone-simulering?

Capstone ® er en rik, kompleks virksomhet simulering designet for å undervise i strategi, konkurranseanalyse, økonomi, markedsføring, drift, personalledelse, tverrfunksjonell justering og valg av taktikker for å bygge et vellykket og fokusert selskap.

Hva lærer du i forretningssimulering?

Ved hjelp av Forretningssimuleringsspill i kurset ditt kan: Gi du evnen til å bedre illustrere teoretisk virksomhet begreper. Øk elevenes engasjement og glede. Forbedre oppbevaring av elevkunnskap, beslutningstaking og teamarbeidsevner.

Anbefalt: