Innholdsfortegnelse:

Hva er fordelene med mediekonvergens?
Hva er fordelene med mediekonvergens?

Video: Hva er fordelene med mediekonvergens?

Video: Hva er fordelene med mediekonvergens?
Video: Media Convergence 2024, Kan
Anonim

Fordeler med mediekonvergens:

  • Innholdsskaperne kan bruke plattformen til å generere tilpasset innhold som er rettet mot en bestemt gruppe.
  • Dette har også ført til en endring i økonomiens dynamikk ettersom distribusjon og kostnadsstruktur ikke er den samme i tradisjonelle media .

Så hvorfor er mediekonvergens viktig?

Mediekonvergens er viktig fordi i dagens teknologisk avanserte verden fortsetter forskjellige former for teknologi å bli utgitt og er bedre enn deres tidligere modeller fordi de ganske enkelt kan gjøre mer. Det er 3 typer mediekonvergens : teknologisk, økonomisk og kulturell.

Foruten ovenfor, hva er effektene av mediekonvergens? Ved hjelp av sosiale nettverkssider kan publikum samhandle med media på en mye mer effektiv måte. Fortsatt, mediekonvergens kan kvele kvaliteten på innholdet og gi rom for en ev media monopol når noen få utvalgte media selskaper kontrollerer det meste media.

På denne måten, hva er fordelene og ulempene med mediekonvergens?

Publikum klager over informasjonsoverbelastning og de kan bli overveldet og synes det er vanskelig. ?Den raske endringen av teknologi har hindret publikums aktiviteter. ?Folk mangler ferdigheter til å ta fullt ut fordel av nye media spesielt eldre og funksjonshemmede.

Hva er fordelene med konvergens?

De fordel av en konvergerte nettverk er at både telefoni og data kjører på samme infrastruktur. Hvis det gjøres riktig, koster det mindre å drifte enn to sett med infrastruktur. Selvfølgelig er det fortsatt selskaper som klarer å rote til det.

Anbefalt: